Wie zijn wij?

Print pagina

Welkom op de site van van Deursen Diervoeders. De basis van ons bedrijf is 2 generaties terug gelegd, net na de Tweede Wereldoorlog. Opa (Harry) van Deursen is in die tijd gestart met malen van granen met behulp van een stoommotor. Het graan werd geleverd door plaatselijke boeren en dit werd gemalen weer verkocht aan deze boerenbedrijven. In die tijd verkochten wij ook kolen en briketten. In de loop van de tijd zijn we begonnen met mengvoeders. Deze mengvoeders werden geleverd via Meulemans Ravenstein. 
Nu 70 jaar later hebben we een breed assortiment diervoeders van De Heus voor de varkens en rundveehouderij. Daarnaast leveren we Horsefood paardenvoeders voor zowel particulieren als bedrijven. Naast deze diervoeders hebben we een breed scala aan kunstmest, hondenvoer, graszaden en overige producten, voor particulier en voor de agrarische sector. Al onze producten kunt u vinden op deze site. 

Ook de particulier is bij ons van harte welkom!

Actuele onderwerpen:   
  VERHUIZEN
Per 3 augustus a.s. gaan wij verhuizen naar:
INDUSTRIEWEG 8, Sint-Oedenrode
(industrieterrein Nijnsel)

Graag tot ziens!

Momenteel zijn wij ons assortiment aan het uitbreiden. Mocht u onverhoopt iets missen of op zoek zijn naar iets specifieks, vraag het ons!

Als u vragen of opmerkingen heeft dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Harry en Ilse van Deursen 


ps. Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden