WELKOM

Print pagina


Welkom op de site van van Deursen Diervoeders. De basis van ons bedrijf is 2 generaties terug gelegd, net na de Tweede Wereldoorlog. Opa (Harry) van Deursen is in die tijd in de Eerschotsestraat gestart met malen van granen met behulp van een stoommotor. In de loop van de tijd zijn we begonnen met mengvoeders.  70 jaar later is ons bedrijf, op 3 augustus 2015, verplaatst naar Industrieweg 8 in Nijnsel (Sint-Oedenrode).

We hebben voor u een breed assortiment diervoeders van De Heus. Daarnaast leveren we Horsefood paardenvoeders voor zowel particulieren als bedrijven. Naast deze diervoeders hebben we een breed scala aan kunstmest, hondenvoer, graszaden en overige producten, voor particulier en voor de agrarische sector. De meeste van onze producten kunt u vinden op deze site. 

                                     KOM GEZELLIG EEN KIJKJE NEMEN IN ONZE WINKEL! 

Volg ons op Facebook!

Klik hier voor de graszaadfolder van 2019!  

          Voor onze
          openingstijden:
          zie "Contact"


LAMMETJES !!
Wij hebben voor u lammerenmelk, lammerenflessen, losse spenen, dekblokken, lammerenkorrel, mineralenemmers
Wij proberen voortdurend ons assortiment aan uw wensen aan te passen. Mocht u onverhoopt iets missen of op zoek zijn naar iets specifieks, vraag het ons!

Als u vragen of opmerkingen heeft dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Harry en Ilse van Deursen

Vraag bij ons de Algemene Voorwaarden op, of open onderstaande afbeelding in een nieuw tabblad.


 Vanaf 25 mei 2018 is de aangescherpte privacy wetgeving vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Wij zijn volledig AVG-proof. Klik hier voor ons Privacy Statement en voor onze verwerkersovereenkomst.