Wij zijn gesloten

Honden

GRATIS puppypakket

Heeft u een nieuwe puppy? Dan kunt u bij ons een gratis puppypakket aanvragen door het formulier in te vullen.

CAPTCHA

Wij hebben diverse soorten hondenvoer in ons assortiment. De gezondheid van uw hond staat bij ons voorop. Voor elk ras hebben wij een passende samenstelling.

Ook kunt u bij ons terecht voor beloningssnoepjes, vlooienbanden, kauwmaterialen, speelgoed, riemen, knuffels, benchmatten, hondenkussens en nog veel meer. Kom gezellig kijken in onze winkel!

Farm Food

Farm Food biedt één soort hondenvoeding voor alle honden. Alle Farm Food Producten zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. 100% zuiver en natuurlijk. 

Farm Food Classic HE

Verkrijgbaar in 'gewone' brok en in een 'mini' variant, voor kleinere honden

Farm Food HE Glutenvrij

De samenstelling van Farm Food HE Glutenvrij is in de basis gelijk aan de Farm Food HE Classic en Zalmolie. Het grote verschil tussen de hondenbrokken is dat de tarwe is vervangen door Sorghum en rijst; beide zijn gepoft, daardoor voorgekookt. 

Farm Food HE Schaap

Schapenvet, wat in het schapenvleesmeel zit, heeft een duidelijk positief effect op de gezondheid van de huid en zorgt voor een mooie vacht.

Farm Food HE met Schotse Zalmolie

Tijdens diverse testen is gebleken dat een deel van de honden nog meer baat heeft bij Farm Food HE, wanneer de gebruikte lijnzaadolie wordt vervangen door Schotse Zalmolie. In dit geval is deze variant zeer geschikt.

 

BARCA

Barca Premium is een volledig hondenvoer van een speciale receptuur. Met een uitzonderlijk hoog gehalte aan energie en een daarop aangepast eiwit- en aminozurengehalte. Barca is een geperste brok. Door de zeer hoge verteerbaarheid van Barca Premium heeft uw hond minder ontlasting. Barca Premium bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen. 

  • Barca Adult
  • Barca Pup/Junior, speciaal afgestemd op de behoefte van de jonge pup
  • Barca Senior, met toegevoegde glucosamine voor botten/gewrichten
  • Barca Mini, hetzelfde als Barca Adult, maar dan een kleinere brok voor de kleinere hond

CANITAS

Canitas hondenvoer is gericht op de gezondheid van uw hond (canis = hond / sanitas = gezondheid). De gezondheid van uw hond is en blijft een moeilijk begrip. Maar ondertussen weten wij wel zeker dat een gezonde voeding met de juiste ingrediënten aan de basis staat van een gezonde hond.

Canitas hondenvoer is een zorgvuldig samengesteld hondenvoer volgens de laatste inzichten. Canitas heeft voor ieder hondenras een passende voersamenstelling.

We hebben de volgende soorten voor u in ons assortiment:

Canitas Kip-Rijst

Speciaal ontwikkeld voor honden met voedselallergieën of huidproblemen en honden met veel energie.

Canitas Puppy

Speciaal ontwikkeld voor normaal actieve honden. Voer dat zeer goed geschikt is als eerste droge voeding na het afspenen (goede calcium-fosfor-verhouding, wat zorgt voor een goede botontwikkeling. 

Canitas Krokant

Speciaal ontwikkeld voor normaal actieve honden of honden in lichte training.

Canitas Lam-Rijst

Speciaal ontwikkeld voor honden met voedselallergieën of huidproblemen.

Canitas Vleesbrok

Deze variant van Canitas is een geperst voer, voor rustige vertering en goede ontlasting. Speciaal ontwikkeld voor normaal actieve honden en honden in lichte training.

Canitas Regular

Compleet voer voor honden met een iets lagere energiebehoefte. Te gebruiken voor honden met overgewicht en oudere honden die een lagere energiebehoefte hebben.

Diner

Speciaal ontwikkeld voor normaal actieve honden, oudere honden of honden met spijsverteringsproblemen. Dit voer kan zowel droog als met warm water gevoerd worden.

 

Wanneer u wilt weten welke samenstelling het beste past bij uw hond, neem dan gerust contact met ons op.

Hondenkussens

We hebben diverse kussens voor u, van benchmatten, vetbedden (wol of synthetisch), tot heerlijke relax-kussens. Ook orthopedische ligbedden hebben wij in ons assortiment. Loop eens bij ons binnen!

Ontworming

Het is belangrijk om uw hond regelmatig te ontwormen. Wij hebben hiervoor ontwormingstabletten of ontwormingspasta. Voor pups / kittens, maar ook voor volwassen honden.

Vlooien / teken

Het is belangrijk om uw hond te beschermen tegen vlooien en teken. We hebben hiervoor diverse middelen, maar ook shampoo, tekentangen, vlooienbanden, vlooien-/netenkammen etc. Controleer uw hond regelmatig, zeker wanneer u bijvoorbeeld in de bossen bent geweest.

Beloning 

Om uw hond te belonen bij een training, of om hem/haar eens gewoon lekker te verwennen, hebben we diverse soorten koekjes en kauwmaterialen in ons assortiment.

Dinobotten, koekjes, vleessnacks, dentalsticks, runderstangen, yakcheese, hoefjes etc. Heel veel soorten met een ruime keuze tussen een snelle snack of iets waar u uw hond een tijdje rustig mee houdt. Informeer naar de mogelijkheden of loop eens binnen in onze winkel!