Wij zijn gesloten

Gehakseld stro

We hebben diverse soorten gehakseld stro in ons assortiment:

  • Gehakseld koolzaadstro
  • Gehakseld tarwestro

Gehakseld koolzaadstro

Gehakseld koolzaadstro is ontwikkeld als ligboxbedekking voor paardenstallen. Het is zeer goed ontstoft en daardoor zeer geschikt voor gebruik in de paardenhouderij. 

Daarnaast wordt dit gehakseld koolzaadstro ingezet als extra "prik" in de melkveehouderij. Het wordt dan dus gebruikt als structuurbron in het rantsoen van melkkoeien. Koeien kunnen dit gehakseld koolzaadstro niet uitzoeken in het rantsoen, omdat het hiervoor te fijn gehakseld is. Gehakseld koolzaadstro is ook verkrijgbaar in grote pakken.

 

Gehakseld (gehamerd) Tarwestro

Gehakseld Tarwestro is te gebruiken als strooisel of als voer voor extra structuur. Dit gehakseld Tarwestro heeft een lengte van 2-5 cm en is ontstoft. Het wordt geleverd in pakken van 20 kg op pallets van 48 stuks of in grote balen van 320kg (4 pakken per pallet).

Het door ons geleverde stro is afkomstig van akkerbouwers en handelaren uit Europa, waar de teelt van genetisch gemodificeerde rassen van deze voedermiddelen verboden is, en daarbij volgens Vo.1829/2003 en Vo.1830/2003 niet etiketteringsplichtig.