Wij zijn gesloten

Power-Cal

Power-Cal is een speciaal gemalen en gedroogde, poreuze kalksoort. Doordat Power-Cal poreus is, is de werking vergelijkbaar met die van een spons. Het kan zeer goed vocht opnemen en laat het hierna weer los. Het doel van Power-Cal is om de ligplaatsen droog te houden en de pH te verhogen. 
Het gebruik van dit product brengt veel voordelen met zich mee, ook qua kostprijs kan het zeer goed concurreren met andere vergelijkbare producten.

Power-Cal

Reeds geruime tijd wordt Power Cal in veel stallen gebruikt. De ervaringen zijn zeer positief. Een groot voordeel van Power-Cal ten opzichte van andere producten is dat het veel minder stuift. Minder stof is positief voor zowel de koeien als voor uzelf. Power-Cal is niet verschralend voor spenen of huid. In tegenstelling tot sommige andere kalksoorten, geeft Power-Cal geen stikstofvervluchtiging in drijfmest.

PowerCal voor rundvee is verkrijgbaar in bigbags van 1000kg of in zakgoed (25kg).

Power-Cal XF

Speciaal voor gebruik in de varkenshouderij is er de variant Power-Cal XF.  Dit is een extra fijne variant, welke meer aan de huid blijft plakken, wanneer dit over de biggen gestrooid wordt. Het product is gelijk aan de 'gewone' Power-Cal, maar fijner gemalen. 

Dit product is verkrijgbaar in bigbags van 1000kg

Voor meer informatie, de samenstelling, verkooppunten en tips over het gebruik of om een folder te downloaden, neem een kijkje op www.Power-Cal.nl of neem contact met ons op.

Power-Cal F

De derde variant binnen dit product is Power-Cal F. Deze wordt voornamelijk gebruikt in de rundveehouderij en is gelijk aan de 'gewone' Power-Cal, maar dan fijner gemalen. De maalfijnheid zit tussen Power-Cal en Power-Cal XF in.