Wij zijn gesloten

Zwavelzure Ammoniak voor jouw gazon

Is het gras bij de buurman altijd groener?

Niet lang meer!

Ben je op zoek naar een prachtig groen gazon, zonder mos? Dan is het tijd om kennis te maken met zwavelzure ammoniak voor op je gazon. Zwavelzure ammoniak zorgt voor een mooi donkergroen gazon zonder mos.. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw gazon.

Haal het beste uit je gazon met zwavelzure ammoniak gazon

Voel jij je gefrustreerd door de constante strijd tegen mos in jouw gazon? Ben je het beu om geld te verspillen aan dure oplossingen die niet werken? Dan is het tijd om te kiezen voor zwavelzure ammoniak voor jouw gazon. Onze oplossing biedt een betrouwbare en effectieve manier om jouw gazon te transformeren in een groen paradijs. Kies voor zwavelzure ammoniak gazon en geniet van de volgende voordelen:

  • Een prachtig donkergroen gazon zonder mos
  • Een langdurige oplossing die kosten én tijd bespaart
  • Een duurzaam alternatief voor chemische bestrijding
  • Een verbetering van de gezondheid van jouw gazon

Wat is zwavelzure ammoniak en hoe werkt het?

Zwavelzure ammoniak is een kunstmest die bestaat uit ammoniumsulfaat (NH4)2SO4. Deze meststof bevat 21% ammoniumstikstof en 24% wateroplosbare zwavel. Dit wordt vaak gebruikt in de land- en tuinbouw vanwege de vele voordelen. Het mos in het gazon verdwijnt en de grasgroei wordt gestimuleerd. Om zwavelzure ammoniak te gebruiken dien je het in de juiste hoeveelheid en op de juiste manier toe te passen. Gebruik in het vroege voorjaar geeft het beste resultaat.

Kortom, zwavelzure ammoniak is een krachtige oplossing om je gazon te verbeteren en het mos te laten verdwijnen. Door het op een juiste manier te gebruiken, kan het je helpen om een prachtig groen gazon te creëren waar je trots op kunt zijn. Kies voor zwavelzure ammoniak en geniet van de voordelen van een perfect gazon!

Gazon groener bij de buren...?

Niet lang meer!

Kom langs bij van Deursen Dier & Tuin voor professioneel advies over het gebruik van zwavelzure ammoniak.

Zwavelzure Ammoniak

  • Zwavelzure Ammoniak (21%N)
  • IJzersulfaat

Verkocht in emmers van 5kg of zakken van 25kg