Wij zijn gesloten

Varkens

Van Deursen Diervoeders is officieel verkoper van het De Heus varkensassortiment. Het assortiment varkensvoeders van De Heus Voeders biedt volop keuze. Voor een varkensbedrijf bestaat er immers geen standaard antwoord welk voer gebruikt dient te worden. In de varkensvoeding spelen zaken als productiviteit, huisvesting, voersysteem, milieusituatie, ras, gezondheid en conditie een belangrijke rol bij de voerkeuze. Daarom levert De Heus Voeders niet alleen goed voer, maar ook deskundige adviezen. Het rendement van haar voeders wordt geoptimaliseerd in de toepassing op uw bedrijf. 

Kennis 

De dagelijkse praktijk is onze belangrijkste bron van kennis. De Heus Voeders beschikt over een eigen proefbedrijf. Op het proefbedrijf testen wij voortdurend onze voeders. Ook nieuwe ingrediënten worden hier beproefd en, na bewezen succes, toegepast in de praktijk. Dit alles met als doel de kwaliteit voortdurend te verbeteren zodat u hiermee zo snel mogelijk uw voordeel kunt doen. Daarnaast hebben wij intensief contact met nationale en internationale onderzoek-instituten om zodoende de meest actuele ontwikkelingen te kunnen toepassen. 

Aanvullende voeders 

De specialisten van het Brijteam van De Heus Voeders maken voor u het ideale aanvullende voeder, toegespitst op uw bedrijfssituatie en op de producten die u beschikbaar hebt.