Wij zijn gesloten

Vacature: Magazijn/logistiek medewerker

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een gezellig en hecht team? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij Van Deursen Diervoeders zijn we op zoek naar een nieuwe magazijn / logistiek medewerker. Lees snel verder en ontdek of jij onze nieuwe aanwinst bent!

๐Ÿ” Wat ga je doen?
Stel je voor: je begint je dag in ons magazijn waar je met de heftruck de nieuwste zendingen laadt en lost. Samen met je collegaโ€™s denk je na over hoe het logistieke proces nog soepeler kan lopen. Tussendoor check je de voorraad en zorg je dat alles op rolletjes loopt. En wie weet zit je af en toe achter het stuur van onze vrachtwagen om producten te leveren. Klinkt dat als jouw ideale werkdag?

๐ŸŒŸ Wie ben jij?
Je bent niet alleen een kei met de heftruck, maar hebt ook je rijbewijs BE (en misschien zelfs CE) op zak. Je hebt een goed overzicht van logistieke processen en voelt je thuis in de agrarische sector. Bovenal ben je flexibel en klantvriendelijk. Want bij ons staat persoonlijke aandacht centraal.

๐Ÿ’ผ Wat kun je verwachten?
Je wordt onderdeel van een hecht team van 12 collegaโ€™s in een familiebedrijf waar kwaliteit, service en persoonlijke aandacht centraal staan. En heb je al gehoord van onze splinternieuwe winkel voor de particulier? Daar zijn we erg trots op!

๐Ÿถ Wie zijn wij? ๐Ÿฑ
Bij Van Deursen Diervoeders hebben we een hart voor dieren. Of je nu een liefhebber bent van het platteland of van de stad, wij bieden alles voor zowel de agrarische sector als voor onze geliefde huisdieren. Met onze eigen winkel die zes dagen per week open is, staan we altijd voor je klaar!

๐ŸŽ‰ Sluit je aan! ๐ŸŽ‰
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Voor meer informatie of om direct te solliciteren kun je bellen naar 06-29195959 of mailen naar ilse@vandeursendiervoeders.nl. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!